Graveren

Allemaal uniek

Onze producten zijn allemaal uniek. Jouw houten horloge, evenals het Pinewood Box, kan nog unieker worden gemaakt door er een persoonlijke boodschap op te laten graveren. Maak jouw uurwerk extra speciaal door je voorletters, een motiverende quote of een andere betekenisvolle boodschap te laten graveren.

Het personaliseren van een horloge met een gravure verhoogt de sentimentele waarde van het uurwerk. Het is ook het perfecte cadeau om een herinnering voor altijd vast te leggen! Of je nu een tastbare herinnering aan een betekenisvolle datum of een grappig aandenken wilt creëren, een uniek cadeau wilt geven aan vrienden of familie, of een persoonlijke boodschap wilt delen met je geliefde, dit is het moment. Een gegraveerde houten horloge is het perfecte geschenk voor gelegenheden.

Wij voegen een extra persoonlijk tintje toe aan jouw accessoire en geschenk met behulp van onze uiterst nauwkeurige graveermachine. Ga voor tijdloze charme en geef cadeaus die er toe doen.

Houten horloges achterplaat graveren

Op de achterplaat van het horloge is ruimte om een persoonlijke boodschap van maximaal 60 karakters te laten graveren. Het proces is eenvoudig – op elke productpagina is een knop “ONTWERP GRAVERING” te vinden. Klik op de knop en wacht tot je de schets van de achterplaat ziet. Kies voor een van onze creatieve suggesties, ingedeeld op thema, of verzin je eigen tekst om te graveren. Houd er rekening mee dat bij het bestellen van een gegraveerd horloge een paar extra dagen benodigd zijn om het horloge voor te bereiden op de verzending. Dit neemt meestal 2 werkdagen in beslag.

Pinewood Gift Box graveren

Onze handgemaakte Pinewood Box kunnen ook worden voorzien van een persoonlijke boodschap van maximaal 450 karakters. Dit gepersonaliseerde houten kistje laat je geschenk extra opvallen! Om het kistje toe te voegen aan je bestelling, ga je naar de winkelwagen en vink je het kistje aan als verpakkingsoptie (“Dennenhout met gravering”). Vergeet niet om je boodschap in het veld te typen en op “Voeg gravering toe” te klikken.

Scroll naar top