Graveren

Allemaal uniek

Bij House of Bamboo zorgen we ervoor dat je veel van onze producten een eigen identiteit kan geven door middel van graveren. Wat is er nou mooier dan jouw telefoonhoesje, je houten horloge of houten zonnebril of een cadeau box persoonllijk te maken.

Door middel van laser graveren of UV kleur printen kan je jouw naam, naam van je partner, kinderen … laten graveren om zo de ontvanger van het mooie houten accessoire een uniek cadeau te geven. Maar je kan ook kiezen om het logo van je bedrijf of vereniging te laten graveren op een telefoonhoesje, houten mini-portefeuille of bijvoorbeeld te opteren voor een kleuren logo wanneer je kiest voor onze Otto hoesjes. Opvallen zal je gegarandeerd!

Natuurlijk kan je ook opteren voor een leuke quote, gedicht, tattoo of een tekening. Stuur ons je ontwerp en wij kijken wat kan of helpen je op weg als je met vragen zit.

Lasergraveren is een gravering middels een laser in het materiaal van het artikel. De laserstraal gebruikt hitte om het ontwerp in de toplaag van het artikel te graveren. Kleur wordt bepaald door het materiaal.


UV kleuren printing zorgt voor de directe verharding van de inkt door Ultra Violet licht. Hierdoor is het mogelijk om op bijna alle ondergronden te printen. Door de directe verharding is het mogelijk een soort structuur of reliëf te krijgen op het oppervlak.

Bij onze Otto hoesjes kan je zowel in zwart/wit laten graveren, waarbij alleen de zwarte oppervlakken zichtbaar zijn maar je kan hier ook kiezen voor een UV kleuren print, wat, zeg nou zelf, een zeer origineel accessoire zal opleveren.

Bij onze Smooth en Kudu hoesjes, Kudu & Rauw Macbook Skins en Smooth houten mini-portemonnee kan je alleen kiezen voor (zwart/wit) lasergraveren. 

Kies voor een cadeau, voor jezelf of anderen, met een eigen identiteit door middel van graveren!

Houten horloges achterplaat graveren

Gift Box graveren

Scroll naar top