Merken

Otto Cases

Otto Case heeft een breed scala aan prachtig ontworpen houten smartphonehoesjes en smartphone-accessoires van hoge kwaliteit, ontworpen voor iedereen die zijn individualisme wil uiten. De Otto-telefoonhoesjes hebben goed beschermde randen en zijn 8 meter valbestendig, met uniek ogende, laser gegraveerde of met UV-kleuren bedrukte, houten telefoonhoesjes voor iPhone- en Samsung-telefoonmodellen. 

Alle telefoonhoesjes zijn met de hand gemaakt en ontworpen voor hun kwaliteit en schoonheid en elk aangeboden tegen de laagst mogelijke prijs. Ze komen in een breed scala aan houtsoorten, waaronder bamboe, kersen, walnoot en rozenhout en zijn verkrijgbaar in meer dan 800 unieke ontwerpen en meer elke dag.

Kenmerken

Smooth Cases

Unieke handgemaakte houten telefoonhoesjes. Volledig personaliseerbaar dankzij lasergravering en ecologisch verantwoord. Combineer stijl en veiligheid met deze houten telefoon hoesjes. Elk hoesje is opgemaakt uit een unieke blok hout van uitstekende kwaliteit. De Smooth Hoes is volledig handgemaakt om uw telefoon te accentueren en een stijlvolle en unieke look te geven. Daarnaast liggen onze hoesjes uitstekend in de hand, wat je smartphone gebruik optimaliseert. De speciaal ontworpen rubberen zijkanten bieden een optimale bescherming en gebruiksgemak. Tevens zorgen ze ervoor dat het aanbrengen en verwijderen van je hoesje een fluitje van een cent wordt.

Smooth houdt van de natuur

Je kan kiezen uit drie verschillende houtsoorten: het lichte Sienna (bamboe), het donkere Inuwa (zwart walnoot) of het vurige Fuego (rozenhout). Elke houtsoort geeft een extra touch aan jouw design en bepaalt de stijl waar jij jezelf het meest in thuis voelt! De hoesjes zijn beschikbaar voor iPhone, Samsung en Huawei modellen.

Smooth houdt van de natuur. Daarom hebben alle gebruikte houtsoorten een eco-vriendelijk karakter. Er worden geen bossen of wouden onnodig afgekapt om onze mode en accessoires te maken! Maar toch dachten we verder dan dit: onze verpakking is volledig opgemaakt uit gerecycleerd papier en karton.

Scroll naar top