Merken

Smooth Cases

Unieke handgemaakte houten telefoonhoesjes. Volledig personaliseerbaar dankzij lasergravering en ecologisch verantwoord. Combineer stijl en veiligheid met deze houten telefoon hoesjes. Elk hoesje is opgemaakt uit een unieke blok hout van uitstekende kwaliteit. De Smooth Hoes is volledig handgemaakt om uw telefoon te accentueren en een stijlvolle en unieke look te geven. Daarnaast liggen onze hoesjes uitstekend in de hand, wat je smartphone gebruik optimaliseert. De speciaal ontworpen rubberen zijkanten bieden een optimale bescherming en gebruiksgemak. Tevens zorgen ze ervoor dat het aanbrengen en verwijderen van je hoesje een fluitje van een cent wordt.

Smooth houdt van de natuur

Je kan kiezen uit drie verschillende houtsoorten: het lichte Sienna (bamboe), het donkere Inuwa (zwart walnoot) of het vurige Fuego (rozenhout). Elke houtsoort geeft een extra touch aan jouw design en bepaalt de stijl waar jij jezelf het meest in thuis voelt! De hoesjes zijn beschikbaar voor iPhone, Samsung en Huawei modellen.

Smooth houdt van de natuur. Daarom hebben alle gebruikte houtsoorten een eco-vriendelijk karakter. Er worden geen bossen of wouden onnodig afgekapt om onze mode en accessoires te maken! Maar toch dachten we verder dan dit: onze verpakking is volledig opgemaakt uit gerecycleerd papier en karton.

Houten hoesje met gravering

Smooth Original Zonnebrillen

De houten zonnebrillen zijn volledig opgemaakt uit verschillende houtsoorten van geweldig hoge kwaliteit. Het design is speciaal ontworpen om uw gezicht te accentueren terwijl uw ogen beschermd worden voor de zon. Er kan gekozen worden uit 8 verschillende modellen, die allemaal met de hand gemaakt zijn. Daarnaast zijn onze zonnebrillen ultra licht, wat het gebruiksgemak enkel verhoogt.

Wees trendy, stijlvol en beschermd!

Handgemaakt en ecologisch verantwoord! Optimale bescherming voor je ogen door de gepolariseerde UV400 glazen. Ultra licht montuur met meeverende beentjes voor een optimaal draagcomfort.

Bijhorende bamboe brillendoos met mogelijkheid tot personalisatie.

Uiteraard bieden we je de mogelijkheid tot personaliseren.

Daarom kan de houten brillendoos waarin uw zonnebril verpakt wordt volledig aangepast worden naar jouw smaak!

Wil je jouw naam, logo, quote of iets anders laten graveren? Dat kan! Stuur ons simpelweg het design en wij zorgen ervoor!

Eco-vriendelijk en duurzaam!

Omdat wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden, zijn zowel onze zonnebrillen als onze brillendozen vervaardigd uit verschillende ecologische houtsoorten.

Dit maakt dat er geen wilde bebossingen zijn afgekapt om onze producten te maken. Daarnaast heeft hout zich door de eeuwen heen bewezen als een zeer duurzaam en sterk materiaal wat zich voor heel wat toepassingen leent.

Tot slot zorgt de look en feel van hout voor een trendy en vintage uitstraling.

 

 

 

Exclusieve houten zonnebrillen van de hoogste kwaliteit

PERFECTE PASVORM

Dankzij de buigbare beentjes passen onze houten zonnebrillen perfect bij iedereen. Het design is ontworpen in samenwerking met onze vaste kern van klanten, om zo het gebruiksgemak, lichtheid én de stevigheid te optimaliseren. Een aanrader voor al onze woodlovers!

GEPOLARISEERDE GLAZEN

De houten zonnebrillen van worden gemaakt met gepolariseerde glazen. Door de UV400 protectie wordt u niet enkel beschermd tegen verblinding, maar worden ook de UV stralen gefilterd.

Gepolariseerde glazen onderscheiden zich van gewone gekleurde glazen door de optimale bescherming van uw ogen.

Bij al onze modellen kan u zeker zijn dat alle schadelijke stralen afgeblokt worden terwijl u een perfect zicht behoudt. Ervaar het verschil!

Houten-Zonnebril-Migo-Tea-6
Houten-Zonnebril-Huncho-Botanic-8
Hou me op de hoogte! We laten je weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.