verzendkosten & levertijd

Ons doel is om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De levertijd van elk product kan worden gevonden op onze website. Aangezien wij maatwerk leveren, duurt het doorgaans 1 tot 2 dagen voordat jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje klaar is. We hebben gemerkt dat dit meestal binnen één dag gebeurt.

We werken samen met partners in Europa, dus de levertijd kan variëren. Over het algemeen kun je rekenen op een levertijd van 5 tot 7 dagen. Voor pakketjes die verzonden worden vanuit Oekraïne, moet je rekening houden met een levertijd van 8 tot 18 dagen.

Zodra we jouw bestelling verzenden, sturen we altijd een track-en-trace link zodat je je pakket kunt volgen. Dit op 1 graveerder na die alles via normale post stuurt.

Bij elk product vermelden wij de levertijden en na confirmatie mailen wij u nogmaals de levertijd.

Wij leveren over de hele wereld, bijgaand onze verzendkosten:

– Benelux € 5.99
– Europa € 7.99
– United Kingdom € 7.99
– Canada € 8.99
– USA € 8.99

Onze leveringen worden lokaal verzorgd door BPost en PostNL, en internationaal door lokale post- en koeriersdiensten. Hoewel we ons best doen om de levertijd zo nauwkeurig mogelijk aan te geven, kan het soms afwijken. Helaas hebben we hier geen controle over.

Voor pakketjes uit Oekraïne die binnen de EU worden geleverd: Vanaf 1 juli 2021 betaal je BTW op al je aankopen, ongeacht de prijs van je pakket. Dit geldt voor producten die afkomstig zijn uit landen buiten de Europese Unie.

Dit betekent dat er misschien extra kosten in rekening worden gebracht voor de levering door de bezorgdienst. Dit gebeurt niet vaak maar is totaal buiten onze controle. De klant is verantwoordelijk voor deze douanekosten.

Hetzelfde geldt voor pakketten die naar het Verenigd Koninkrijk, andere niet-EU-landen en Amerika en Canada worden verzonden, waar ook lokale belastingen van toepassing zijn.

Als je zending niet binnen de aangegeven termijn is geleverd, rekening houdend met mogelijke vertragingen, neem dan contact met ons op. We zullen dit voor je uitzoeken.

Hou er rekening mee dat tijdens de decembermaand vertragingen optreden wegens het grote volume aan pakjes wereldwijd. De genoemde levertijden bij de producten wijken vaak af tijdens de weken voor Kerstmis en Nieuwjaar, bestel daarom tijdig!

House of Bamboo
Terbiest 3
3800 Sint-Truiden
België

info @ houseofbamboo.be
(+32)(0)493 – 85 58 16

Kamer van Koophandel Leuven: 0701.918.724
BTW: BE0701918724

Scroll naar boven