Over ons

House of Bamboo

Wij hopen onze liefde voor hout te kunnen delen met jou!

House of Bamboo is een unieke webshop waar de nadruk ligt op de verkoop van ecologische en duurzame houten producten.

Als onderdeel van Special Case hebben we gezien hoe enthousiast onze klanten zijn na de aankoop van gepersonaliseerde houten producten.

De goesting in ondernemen is ontstaan in Vorden, Nederland in 2003 toen we de eerste, toen grote Smartphones, verkochten. En daarnaast Mitac Mio, Tom Tom GPS systemen en Garmin GPS voor boten.

Dit is later uitgegroeid tot Special Case waar we ons focusten op telefoonhoesjes en accessoires om uiteindelijk bij onze liefde voor hout terecht te komen bij House of Bamboo. Steeds weer kiezen we voor custom telefoonhoesjes, stijlvolle houten zonnebrillen, modieuze houten horloges of innovatieve en trendy houten accessoires. Ideaal natuurlijk als kado of als giveaway voor je bedrijf.

House of Bamboo is volledig gefocust op het vinden en verkopen van unieke maar vooral duurzame en handgemaakte producten.

Wij bieden de optie om de houten telefoonhoesjes met een zwart/wit gravure te laten personaliseren of via UV kleur print volledig persoonlijk te maken met een foto, logo of tekening in kleur. Je kan ook kiezen voor een prachtig houten horloge met een persoonlijk gegraveerde boodschap op de achterkant of ervoor kiezen de bamboe box te laten graveren met je eigen logo of boodschap.

Als enthousiaste onderneming ligt onze focus vooral op goede contacten onderhouden met onze klanten, zoeken naar oplossingen en voor ieders budget een stijlvol product aanbieden. We willen een bijdrage leveren aan de natuur door het planten van bomen (Trees for the Future) en zorgen dat er geen bossen onnodig worden gekapt voor onze producten.

Wij hopen onze liefde voor hout te kunnen delen met jou!

Scroll naar top