Over House of Bamboo

Geef je telefoon een natuurlijke uitstraling met de houten hoesjes van House of Bamboo

Onze reis begon als Le Magasin in het pittoreske stadje Vorden, Nederland in 2002, maar onze passie voor innovatie en het verlangen om een verschil te maken leidde ertoe dat we onze horizon verbreedden en ons verdiepten in de wereld van houten telefoonhoesjes.

Bij House of Bamboo, inmiddels terug in België, vinden we dat jouw telefoonhoesje net zo uniek moet zijn als jij. Daarom bieden we een breed scala aan opties om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Van prachtige houten hoesjes die warmte en elegantie uitstralen, tot levendige hoesjes van hout en hars die een gedurfd statement maken, we hebben voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles. We begrijpen dat je telefoon niet alleen een apparaat is, maar ook een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Daarom gaan we tot het uiterste om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu een dierbare foto wilt laten zien of je logo met trots wilt laten zien, wij kunnen een telefoonhoesje maken dat jouw essentie perfect weergeeft.

Ons proces is even nauwgezet als creatief. Elk telefoonhoesje wordt met de hand gemaakt met liefde en aandacht voor detail. We halen ons hout uit Europa, Amerika en Azië en zorgen ervoor dat alleen de beste materialen worden gebruikt bij het maken van onze meesterwerken. En om het echt persoonlijk te maken, bieden we gravure op maat op onze houten telefoonhoesjes, het toevoegen van een vleugje individualiteit dat je onderscheidt van de massa.

Dus waarom zou je genoegen nemen met gewone telefoonhoesjes als je ook iets buitengewoons kunt hebben?

Sluit je aan bij de House of Bamboo-familie en ervaar de perfecte mix van stijl, duurzaamheid en personalisatie. Bescherm je telefoon op een unieke en milieuvriendelijke manier. Het is tijd om een statement te maken en de schoonheid van de natuur te omarmen.

Welkom bij House of Bamboo, waar innovatie en vakmanschap elkaar ontmoeten.

Volg ons via: 

Personaliseer je smartphone

Geef je telefoon een natuurlijke uitstraling met de houten hoesjes van House of Bamboo.
De telefoonhoesjes kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, foto of tekst gravering.

Scroll naar boven